Θέρμο: Αποσύρεται ο Μπαλατσός

sinidisi.gr_2014-04-25_07-02-20Ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θέρμου κ. Κων/νος Μπαλατσός αποφάσισε να αποχωρήσει από την κούρσα των υποψηφίων διεκδικητών για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θέρμου, καθώς δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό, των 450 ατόμων, ώστε να σχηματίσει τον συνδυασμό του.Ο κ. Μπαλατσός προτρέπει τους υποστηρικτές του και όχι μόνο να υποστηρίξουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους με γνώμονα το συμφέρον του Θέρμου.Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλατσός εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:
«Σας ανακοινώνω ότι με λύπη μου αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως

υποψήφιος δήμαρχος. Είχα την ευγενική φιλοδοξία να διεκδικήσω την ψήφο σας και εφόσον εκλεγώ να προσφέρω τις καλές μου υπηρεσίες σε όλους σας. Προσπάθησα από μηδενική βάση να σχηματίσω μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων με θέληση, ικανότητα και ανιδιοτέλεια να υπηρετήσουμε τον τόπο μας. Πρότεινα από την αρχή τον σχηματισμό ενός συναινετικού ψηφοδελτίου με σκοπό να απεγκλωβιστούν υγιείς δυνάμεις, νέοι άνθρωποι για να υπηρετήσουν τα κοινά. Δυστυχώς, με κυρίαρχη ευθύνη των δυο αρνητικών πρωταγωνιστών τις 12ετιας οι οποίοι αντί να αποσυρθούν ήσυχα και να διευκολύνουν τις εξελίξεις, παρέμειναν καιροφυλακτούντες, με ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, κατάπτυστα πρωτόκολλα τιμής και δόλια μικροπολιτικά παιχνίδια αφενός αυτογελοιοποιήθηκαν και αφετέρου δυσφήμησαν την ιστορική πόλη μας. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να εκδηλωθούν με ευθύνη τους τέσσερις υποψηφιότητες και μια του ΚΚΕ. Για τον σχηματισμό των συνδυασμών απαιτούντο 450 άτομα περίπου, γεγονός το οποίο συνδυαζόμενο με την απροθυμία των πολιτών να συμμετέχουν στα κοινά κατέστησε ανέφικτο το σχηματισμό του δικού μου συνδυασμού. Το ήθος μου και ο πολιτικός μου πολιτισμός και ιδιαίτερα το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει μου επιβάλλουν να αποχωρήσω, ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Ευχαριστώ από καρδίας όλους που συσπειρώθηκαν μαζί μου, αλλά και αυτούς που αρνήθηκαν να το κάνουν και τους προτρέπω να στηρίξουν τους υποψήφιους της αρεσκείας τους με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη μου Γεώργιο Λάμπο με τον οποίο δώσαμε αυτόν τον υπέροχο αγώνα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα σταθώ αρωγός σε κάθε δημιουργική προσπάθεια ατομική ή συλλογική».
Μετά την εξέλιξη αυτή, οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Θέρμου παραμένουν οι κ.κ. Κωνσταντάρας, Κασόλας και Τριανταφυλλάκης.


agrinionews.gr
..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη