
Υλικά συνταγής
για το φύλλο
1 κιλό αλεύρι
1 αυγό
1 φλιτζ. λευκό κρασί
1 φλιτζ. λάδι
αλάτι για τη γέμιση 1 κιλό σέσκουλα κιλό σπανάκι
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4 μέτριες ντομάτες τριμμένες
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο βούτυρο για να βουτυρώσουμε το ταψί και τα φύλλα Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
1 αυγό
1 φλιτζ. λευκό κρασί
1 φλιτζ. λάδι
αλάτι για τη γέμιση 1 κιλό σέσκουλα κιλό σπανάκι
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4 μέτριες ντομάτες τριμμένες
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγο βούτυρο για να βουτυρώσουμε το ταψί και τα φύλλα Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ