Υλικά συνταγής
2 ½ κιλά μελιτζάνες
2-3 σκελίδες σκόρδο
150ml ξύδι
350ml νερό
λίγο αλεύρι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτή κόκκινο πιπέρι γλυκό
2 κ.σ. κοφτές ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζ. καρύδια (προαιρετικά) Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
2-3 σκελίδες σκόρδο
150ml ξύδι
350ml νερό
λίγο αλεύρι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτή κόκκινο πιπέρι γλυκό
2 κ.σ. κοφτές ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζ. καρύδια (προαιρετικά) Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ