Μια πηλιορείτικη γεύση
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη
3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κούπα φέτα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπερι
Εκτέλεση Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε
τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.
Τείος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
boro
Via
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη
3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κούπα φέτα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπερι
Εκτέλεση Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε
τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.
Τείος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
boro
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ