Κορινθία: Θύμα εγκλήματος ο 57χρονος ιδιοκτήτης beach bar

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 57χρονου ιδιοκτήτη beach-bar στην παραλία της Αλμύρας Δημήτρη Μπεκιάρη, που είχε εξαφανιστεί στις 9 Ιουνίου και βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική περιοχή του Σχίνου…

Κορινθίας. Ο ιατροδικαστής Ναυπλίου διαπίστωσε ότι είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του!

Το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία εντόπισαν η ανιψιά του και ένας φίλος του που ερευνούσαν την περιοχή και ο γιος του αναγνώρισε το κίτρινο μπλουζάκι που φορούσε και ένα σημάδι στο δάχτυλο του χεριού του. Άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών έκαναν αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε η σορός, αναζητώντας ίχνη του ή των δολοφόνων.

Φαίνεται, όμως, πως πρόκειται για «επαγγελματίες» του είδους, καθώς ο 57χρονος είχε φύγει από το μαγαζί του με το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε το επόμενο πρωί ξεκλείδωτο στην είσοδο του πάρκινγκ του beach-bar και αυτοί που το οδήγησαν ως εκεί είχαν σβήσει προσεκτικά τα ίχνη τους από το πορτ-μπαγκάζ και το χερούλι της πόρτας του οδηγού! Η εξαφάνιση του επιχειρηματία, που είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας από συγγενικό του πρόσωπο, απασχόλησε και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», την περασμένη Παρασκευή.

Via

..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη