Πέθανε πριν προλάβει να του δωρίσει το νεφρό της κι αποφάσισε να δώσει ζωή σε τρεις άλλους ανθρώπους

Πέθανε πριν προλάβει να του δωρίσει το νεφρό της

Η Λίζα Πάρσελ την ημέρα του γάμου της υποσχέθηκε στον αγαπημένο της Λι ότι θα τον αγαπά και θα τον τιμά για όλη τους τη ζωή. Υποσχέθηκε όμως και κάτι ακόμα. Ότι θα του δωρίσει ένα από τα νεφρά της για να μπορέσει να γίνει καλά, αφού έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια.

Η Λίζα και ο Λι είχαν δεσμό για δεκατέσσερα χρόνια, όμως πριν από ένα χρόνο ο 27χρονος διεγνώσθη με νεφρική ανεπάρκεια κι έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.

Μάλιστα η Λίζα περίμενε τους γιατρούς να της δώσουν το ok για να δωρίσει το νεφρό της, αμέσως μόλις ο καλός του δυνάμωνε λίγο για να αντέξει ένα βαρύ χειρουργείο, όπως είναι αυτό της μεταμόσχευσης νεφρού.

Δυστυχώς όμως ο χρόνος έληξε, χωρίς η Λίζα να προλάβει να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον καλό της. Μάλιστα με τον θάνατό του, ο Λι

έδωσε ζωή σε τρεις άλλους ανθρώπους που βρίσκονταν στη λίστα μεταμοσχεύσεων. Είμαι συντετριμμένη, αλλά είμαι και πολύ τυχερή γιατί ήταν σύζυγός μου. Ήταν για μένα έμπνευση και μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να του πω αντίο», είπε η Λίζα.

Και οι δύο δεν πίστευαν στην τύχη τους, όταν οι γιατροί τους είπαν ότι η γυναίκα ήταν συμβατή δότης. Ήλπιζαν μάλιστα να γινόταν η μεταμόσχευση πριν από έξι μήνες, όμως δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Λι χειροτέρεψε δραματικά.

Τώρα η Λίζα προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια του καλού της, αν και η ίδια πιστεύει ότι πάντα θα είναι δίπλα της για να την προσέχει. Πηγή

Via

..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη