«Ναι μεν, αλλά…» από τη βασιλική οικογένεια για τους σωματοφύλακες στον παιδότοπο του Ηρακλείου

«Ναι μεν, αλλά…» λέει η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας για τα όσα έγιναν στον παιδότοπο που πήγε ο Σαουδάραβας κροίσος, Σαλμάν, διάδοχος του βασιλιά Αμπντάλα, με τα παιδιά του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι…

της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, γύρω στις 15.45, τρία μαύρα βαν και μία ίδιου χρώματος λιμουζίνα σταμάτησαν έξω από την παιδική χαρά και από μέσα βγήκαν οι σωματοφύλακες των πριγκιπισσών, οι νταντάδες και τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι σωματοφύλακες αφού έδειξαν τις ταυτότητες και τα χαρτιά που φανέρωναν ότι εργάζονται για τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησαν να μην καταγραφεί η επίσκεψή τους και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του παιδότοπου να βγάλουν έξω τις πέντε παρέες που ήταν μέσα, ώστε να παίξουν με την άνεσή τους, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τώρα, έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε η βασιλική οικογένεια δίνει τη δική της εκδοχή. Σύμφωνα με το cretapost, υποστηρίζει, ότι ναι μεν πήγαν με τους σωματοφύλακές τους στον ιδιωτικό παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά ηλικίας 1,5 και 6 ετών αντίστοιχα ωστόσο, δεν απαίτησαν να εκκενωθεί ο παιδότοπος. Άλλωστε όπως ανέφεραν πήγαν εκεί τα παιδιά τους για να δουν και να παίξουν με άλλα παιδιά, ζήτησαν να είναι μαζί τους στο χώρο 4 νταντάδες και η μητέρα τους, κάτι που δεν έγινε δεκτό αφού όπως τους ενημέρωσαν πως υπάρχει προσωπικό για να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, να προσέχει δηλαδή τα παιδιά. Έτσι πλήρωσαν και έφυγαν, συνοδευόμενοι πάντα από τους σωματοφύλακές τους.

Via

..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη