Δυνατό και οικολογικό αποφρακτικό για το στόμιο του νεροχύτη, της μπανιέρας ή της
λεκάνης. Θα το φτιάξετε μόνοι στη στιγμή με ... υλικά που υπάρχουν πάντα στην κουζίνα μας.
Θα χρειαστείτε:
Σόδα μαγειρικής 100 γρ. Αλάτι 100 γρ. Ξύδι λευκό 100 ml. Νερό καυτό 2 λίτρα
Διαδικασία Αναμίξτε 30 γρ. σόδας με 30 γρ. αλάτι και 20 ml ξύδι.Ρίχνετε πρώτα στο στόμιο 40 ml ξύδι.Ρίχνετε τη μισή ποσότητα του μίγματος που φτιάξατε (σόδα, αλάτι, ξύδι).Αφήνετε να ενεργήσει το μίγμα για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε 2 ποτήρια καυτού νερού.Ρίχνετε στη συνέχεια 70 γρ αλάτι και αμέσως μετά 70 γρ. σόδα.Αφήστε να περάσουν 15 λεπτά και ρίξτε 2 λίτρα νερό …και τελειώσατε!
athensbars.gr
Via
λεκάνης. Θα το φτιάξετε μόνοι στη στιγμή με ... υλικά που υπάρχουν πάντα στην κουζίνα μας.
Θα χρειαστείτε:
Σόδα μαγειρικής 100 γρ. Αλάτι 100 γρ. Ξύδι λευκό 100 ml. Νερό καυτό 2 λίτρα
Διαδικασία Αναμίξτε 30 γρ. σόδας με 30 γρ. αλάτι και 20 ml ξύδι.Ρίχνετε πρώτα στο στόμιο 40 ml ξύδι.Ρίχνετε τη μισή ποσότητα του μίγματος που φτιάξατε (σόδα, αλάτι, ξύδι).Αφήνετε να ενεργήσει το μίγμα για 30 δευτερόλεπτα και ρίχνετε 2 ποτήρια καυτού νερού.Ρίχνετε στη συνέχεια 70 γρ αλάτι και αμέσως μετά 70 γρ. σόδα.Αφήστε να περάσουν 15 λεπτά και ρίξτε 2 λίτρα νερό …και τελειώσατε!
athensbars.gr
Via