Aν είχατε ποτέ ζώο αυτές οι φωτογραφίες θα σας αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές σας!

Τα τελευταία στάδια της ζωής ενός ανθρώπου ή ενός ζώου, μπορεί να είναι θλιβερά αλλά και όμορφα ταυτόχρονα! Ίσως για αυτό, οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια, κατάφεραν να συγκινήσουν τόσους πολλούς ανθρώπους.

Η Αμερικανίδα φωτογράφος Isa Leshko, ταξίδεψε σε όλη τη χώρα για να φωτογραφίσει ζώα στις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Ξεκίνησα αυτή τη σειρά φωτογραφιών για να εξερευνήσω τα συναισθήματά που μου προκάλεσε η παρακμή της μητέρας μου, λόγω της νόσου Αλτσχάιμερ” είπε. “Μετά από ένα διάστημα όμως συνειδητοποίησα ότι αυτές οι εικόνες είναι η απόδειξη για την επιβίωση και την αντοχή και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι ηλικιωμένος”

Έμντεν η Χήνα. Ηλικία 28. Μπλού ο Αυστραλός Kelpie. Ηλικία 19. Ο ωραίος One, το καθαρόαιμο άλογο. Ηλικία 33. Η Τερέσα, ο χοίρος από το Yorkshire Χοίρος. Ηλικία 13. Ο Μαρίνο από την Τουρκία. Ηλικία 5. Ο Κόκκινος, το Τσόου Mix. Ηλικία 14 +. Δύο πρόβατα και τα δύο 12 ετών. Κόκορας. Ηλικία άγνωστη. Κέλλυ, το ιρλανδικό Wolfhound. Ηλικία 13. Pumpkin, το αραβικό άλογο. Ηλικία 28. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη