«Σε σημείο πλήρους πολιτικής απονομιμοποίησης το πρόγραμμα του μνημονίου»

Για πολιτική απονομιμοποίηση του μνημονίου , μη βιώσιμη στρατηγική του εγχειρήματος και οξυμένη πολιτική κρίση σε κυβερνητικό επίπεδο, έκανε λόγο σε ομιλία του από τα Ιωάννινα, ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης…

του ΣΥΡΙΖΑ , Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος περιοδεύει στην Ήπειρο , στο πλαίσιο της παρουσίασης των θέσεων του προγράμματος για την ανάπτυξη , της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σταθάκης κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε πως το ενδεχόμενο των εκλογών είναι πολύ πιο κοντά τώρα και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει «το ταξίδι του», αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ειδικότερα ο Γιώργος Σταθάκης, είπε χαρακτηριστικά: Ζούμε μία μοναδική συγκυρία αυτόν τον καιρό. Πρώτον, με την αποτυχία του προγράμματος του μνημονίου, αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, το οποίο βρίσκεται σε ένα σημείο πλήρους πολιτικής απονομιμοποίησης. Δεύτερον, βρίσκεται σε ένα πλήρες αδιέξοδο και δεν είναι βιώσιμη η στρατηγική του εγχειρήματος .

Άρα, έχουμε μία πλήρη απονομιμοποίηση , μία οξυμένη πλέον πολιτική κρίση σε κυβερνητικό επίπεδο. Δεν μπορεί η κυβέρνηση από ότι φαίνεται να διατηρήσει οποιοδήποτε βαθμό στοιχειώδους νομιμότητας , όλη η στρατηγική της βρίσκεται σε αδιέξοδο, και ταυτόχρονα διαφαίνεται ότι έχει αποκτήσει μία τεράστια δυναμική η ιδέα, οι προτάσεις και οι σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες οδηγούν πλέον αναπόφευκτα στο ζήτημα των εκλογών.

Εκλογές θα έχουμε κάποια στιγμή δεν ξέρουμε πότε, αλλά διαφαίνεται ότι μάλλον τώρα, είναι πολύ πιο κοντά από ήταν πριν από λίγο καιρό. Εμείς είμαστε έτοιμοι, το ταξίδι που κάναμε ήταν μακρύ ,θα το ολοκληρώσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη