Καρδίτσα: Μετά τις διαρρήξεις πωλούσε ηρωίνη και λαθραία τσιγάρα!

Πολυσχιδείς δραστηριότητες είχε αναπτύξει ένας νεαρός για την δράση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα μετά τη σύλληψή του για διάρρηξη στην Καρδίτσα, καθώς διαπιστώθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα…

και είχε στο σπίτι του πλήθος κλοπιμαίων!

Ο 28χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας επειδή διέρρηξε την καφετέρια μιας 60χρονης και έκλεψε 600 ευρώ και δύο φορητούς υπολογιστές. Ο ένας από αυτούς βρέθηκε στο σπίτι του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, όμως ο δράστης είχε και ένα πλήθος άλλων ηλεκτρονικών συσκευών που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού τις είχε κλέψει.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη 28 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία του φόρου κατανάλωσης που εκτιμάται ότι διακινούσε ο 28χρονος. Ακόμη διαπιστώθηκε πως, μετά τη διάρρηξη στην καφετέρια, πούλησε ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίου σε έναν 36χρονο στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κλοπή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη