«Μύλος» με την επίθεση τσιγγάνων σε 30χρονο

Θα δυσκολευτούν πολύ οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές της Μεσσηνίας να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο την προηγούμενη Παρασκευή κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στον Πάμισο, όπου δέχθηκε επίθεση…

ένας 30χρονος.

Όταν επενέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης, βρήκαν το τζάμι του αυτοκινήτου του θύματος σπασμένο και τον ίδιο ξυλοκοπημένο άγρια. Όπως κατέθεσε ο 30χρονος από το Μάραθο, του είχε επιτεθεί μια ομάδα εξαγριωμένων τσιγγάνων με ρόπαλα και πέτρες και τον είχαν ληστέψει. Την περασμένη Τρίτη συνελήφθη με ένταλμα ένας 27χρονος και την ίδια ημέρα μια 24χρονη τσιγγάνα την οποία αναγνώρισε το θύμα.

Όμως, βρέθηκε μπλεγμένος και ο 30χρονος που συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε η μητέρα μιας 16χρονης τσιγγάνας ότι επιχείρησε να την αποπλανήσει! Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, όπως και η ανήλικη που συνελήφθη μαζί με άλλες δυο γυναίκες για συμμετοχή στη ληστεία! Άλλοι πέντε τσιγγάνοι αναζητούνται για την ίδια υπόθεση, ενώ δύο ακόμη προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Καλαμάτας.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη