Αμαλιάδα: Διαρρήκτες έκρυψαν τα διαβατήρια των θυμάτων τους στον καταψύκτη!

Σε απόγνωση βρέθηκε ένας 47χρονος Αλβανός που ζει και εργάζεται στην Αμαλιάδα, όταν στο διαμέρισμα όπου κατοικεί «μπούκαραν» άγνωστοι διαρρήκτες και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, μαζί και τα διαβατήρια της οικογένειάς του.

Η…

κλοπή έγινε πριν από μία εβδομάδα και ο 47χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες είχαν 800 ευρώ, ένα κινητό, τα αντίγραφα της εξαργύρωσης εργοσήμων και τα διαβατήρια όλων των μελών της οικογένειάς του. Πέρασαν αρκετές ημέρες και, όταν οι ένοικοι του διαμερίσματος χρειάστηκαν τρόφιμα, άνοιξαν τον καταψύκτη και έμειναν άφωνοι.

Μέσα, βρισκόταν μια νάιλον σακούλα με ρούχα, που για κάποιον άγνωστο λόγο είχαν κρύψει οι άγνωστοι εισβολείς μαζί με τα διαβατήρια! Ο Αλβανός ενημέρωσε την Αστυνομία ότι βρέθηκαν και οι άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα με την ελπίδα ότι θα εντοπίσουν τους δράστες. Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένας Γερμανός που κατοικεί στο Λεβεντοχώρι Ηλείας. Οι άγνωστοι δράστες πήδησαν την πόρτα της περίφραξης, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στο σπίτι, απ’ όπου άρπαξαν μία τηλεόραση, ένα αεροβόλο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο και ένα κράνος. Στη συνέχεια, διέρρηξαν και την είσοδο του γκαράζ όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του αλλοδαπού, έσπασαν το τζάμι του και «ξήλωσαν» το radio cd!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη