Νέα επίθεση κατά διαιτητή στην Κύπρο – Έκαψαν το αυτοκίνητό του

Στάχτη έκαναν τα ξημερώματα, άγνωστοι, το αυτοκίνητο του διαιτητή αγώνων πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Λεόντιου Τράττου. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει. Οι δράστες το περιέλουσαν…

με βενζίνη και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Από τους καπνούς δημιουργήθηκε αναστάτωση στη πολυκατοικία η οποία εκκενώθηκε.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική διεξάγουν έρευνα ενώ τα κίνητρα των δραστών φαίνεται να σχετίζονται με θέματα του ποδοσφαίρου. Τους τελευταίους μήνες και άλλοι διαιτητές έχουν δεχθεί επιθέσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για στημένους αγώνες μετά από καταγγελίες που εμπλέκουν παράγοντες του ποδοσφαίρου και πολιτικά πρόσωπα. Ο Λεόντιος Τράττος είχε γίνει στόχος επίθεση και τον Φεβρουάριο του 2014 όταν άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στο αυτοκίνητο του.

Εν τω μεταξύ τα ξημερώματα σημειώθηκε ακόμα μία επίθεση στη Λεμεσό με στόχο έναν 50χρονο. Οι δράστες έριξαν αμυντική χειροβομβίδα εναντίον του σπιτιού του προκαλώντας ζημιές στη πρόσοψη και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη