Έριχνε μπαλωθιές μπροστά σε αστυνομικούς!

Λάθος στιγμή διάλεξε να το ρίξει στις μπαλωθιές ένας 33χρονος σε μια γειτονιά του δήμου Φαιστού! Τη στιγμή που πυροβολούσε με ένα κυνηγετικό όπλο, αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή έτρεξαν και του φόρεσαν χειροπέδες!

Ο…

a.document.close(),n(a.document))},r=function(){var a=J;if(a&&(a=a.contentWindow))if(H="",a.botguard){var b=a.botguard.bg;if(b)try{L(function(){I=new b(G)})}catch(c){H="5"}else H="3"}else H="2"},M=function(){try{var a=window.rvdt,a="number"==typeof a?36E5>a?""+a:"M":null}catch(b){}return a||null},O=function(){return["bg",N(),"9"]},L=function(a){window.wrpfc=a;window.wrpfc()},N=function(){var a=I;if(H)return H;if(!a)return"5";if(!a.invoke)return"4";var b;try{L(function(){a.invoke(function(a){b=a})})}catch(c){return"6"}return b&&b.length?3>b.length?"7":750 adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 33χρονος «πιστολέρο» τα έχασε όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τους άνδρες του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και αναγκάστηκε να παραδώσει την καραμπίνα, ενώ σε έρευνα που έγινε κατασχέθηκαν και τρεις κάλυκες.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μοιρών όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Αλλά και στο δήμο Μινώα Πεδιάδας, οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου συνέλαβαν έναν 38χρονος στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα και βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε νόμιμη άδεια. Ο δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενες για παράνομη οπλοκατοχή.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη