Επιασαν τον «ποντικό» που τρύπωσε σε επτά σπίτια

Εξιχνίασαν τέσσερις διαρρήξεις και δύο απόπειρες που είχαν γίνει το 2014 στην Πάτρα με δράστη έναν 31χρονο τσιγγάνο και τώρα ερευνούν την δραστηριότητά του μέσα στο… 2015, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν την προανάκριση…

μετά τη σύλληψή του από την Άμεση Δράση!

Ο δράστης, που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, είχε τρυπώσει από την ξεκλείδωτη πόρτα στο σπίτι μιας γυναίκας στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Όμως, η ιδιοκτήτρια ήταν ξύπνια και τον πήρε είδηση, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια. Σε μικρή απόσταση τον εντόπισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το παρ» ολίγον θύμα του και τον συνέλαβαν.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 31χρονος «ποντικός» είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα σπίτια και είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε άλλα δυο, στο διάστημα μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου του 2014. Η λεία του ήταν μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 8.000 ευρώ, η κατάληξη των οποίων αγνοείται καθώς ο δράστης δεν αποκάλυψε αν τα έχει κρύψει ή τα πούλησε.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη