Άγνωστες χρήσεις για το κρεμμύδι!

Το κρεμμύδι είναι σπουδαία τροφή όχι μόνο για τη διατροφική αξία ούτε για τη νοστιμιά που δίνει στα φαγητά μας. Διαβάστε ορισμένες εναλλακτικές χρήσεις του κρεμμυδιού! 1. Γυαλίστε τα μέταλλα

Κόβουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια το συνθλίβουμε. Στη συνέχεια το συνδυάζουμε με νερό. Με ένα πανί, τρίβουμε τη μεταλλική επιφάνεια. Τρίψτε μέχρι να καθαρίσει.

2. Απαλλαγείτε από την οσμή των βερνικιών

Το ίδιο μείγμα που περιγράφεται για τη στίλβωση μετάλλων λειτουργεί και για την καταπολέμηση των δυσάρεστων, και μερικές φορές ανθυγιεινών οσμών των χρωμάτων και βερνικιών.

3. Καθαρίστε το γκριλ

Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση, και με ένα πιρούνι γλιστράμε το κρεμμύδι στη σχάρα για να καθαρίσει.

4. Κάντε το καμένο ρύζι βρώσιμο και πάλι

Ξεχάσατε το ρύζι σας στην κατσαρόλα και “άρπαξε”; Δεν χρειάζεται να το πετάξετε! Απλά τοποθετήστε το μισό από ένα κρεμμύδι πάνω από το ρύζι. Θα απορροφήσει την καμένη γεύση.

5. Διατηρήστε το αβοκάντο

Αν δεν θέλετε να μαυρίσει το αβοκάντο σας αποθηκεύστε το σε ένα αεροστεγές πλαστικό δοχείο με κόκκινο κρεμμύδι. Τοποθετήστε το μισό από ένα κρεμμύδι στο δοχείο και στη συνέχεια τοποθετήστε το αβοκάντο.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη