ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 76-69 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ...

Έτσι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του έναντι του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας πολύ άνετα και το δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε των "πράσινων" με 76-69 και κάνοντας το 2-0, βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την επιστροφή της στον θρόνο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους. Πήραν γρήγορα το προβάδισμα, εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες λύσεις που είχαν σε περιφέρεια/ρακέτα και εκμεταλλευόμενοι την καλή ψυχολογία που είχαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, κατάφεραν να διατηρήσουν το πάνω χέρι.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Πρίντεζης, που σταμάτησε στους 17, την ώρα που ο Μαυροκεφαλίδης έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση (28π.), πλην όμως ήταν απελπιστικά μόνος, για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον μπροστά του τρεις ευκαιρίες για να κατακτήσει τον τίτλο. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 19:30, οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν τα σκήπτρα από τον "αιώνιο" αντίπαλο, μετά από τρία χρόνια αναμονής.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη