Χρόνος προετοιμασίας: 8Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 35Λεπτά
Υλικά:
Τυρί φέτα – 1/2 κιλό
Γιαούρτι πρόβειο – 250 γρ,
Βούτυρο φρέσκο – 250 γρ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1 ποτήρι του νερού
Νερό – 1 ποτήρι του νερού
Αυγά – 5 τεμ.
Φρυγανιά τριμμένη -
Αλάτι-πιπέρι -
Οδηγίες:
Βουτυρώνουμε και αλείφουμε καλά ένα ταψί και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά να πάει παντού. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα με τα χέρια, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο που το έχουμε λιώσει, το αλεύρι, το νερό που το έχουμε ζεστάνει και είναι χλιαρό, τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε από πάνω φρυγανιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.
Πηγή
Via
Χρόνος μαγειρέματος: 35Λεπτά
Υλικά:
Τυρί φέτα – 1/2 κιλό
Γιαούρτι πρόβειο – 250 γρ,
Βούτυρο φρέσκο – 250 γρ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 1 ποτήρι του νερού
Νερό – 1 ποτήρι του νερού
Αυγά – 5 τεμ.
Φρυγανιά τριμμένη -
Αλάτι-πιπέρι -
Οδηγίες:
Βουτυρώνουμε και αλείφουμε καλά ένα ταψί και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά να πάει παντού. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα με τα χέρια, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο που το έχουμε λιώσει, το αλεύρι, το νερό που το έχουμε ζεστάνει και είναι χλιαρό, τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε από πάνω φρυγανιά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.
Πηγή
Via