ΥΛΙΚΑ
3 φλιτζάνια καρυδόψιχα τριμμένη1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη2 1/4 φλιτζάνια αλεύρι6 αυγά1 φλιτζάνι βούτυρο2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα3 κουταλιές σούπας γάλα2 κουταλάκια baking powderγια το σιρόπι2 1/4 φλιτζάνια ζάχαρη3 φλιτζάνια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και κρατήστε τη σε μπολ. Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέστε την κανέλα και τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ρίξτε εναλλάξ το αλεύρι με τα καρύδια και στο τέλος τη μαρέγκα.
Ψήστε στους 200°C για 30-45΄. Όταν φουσκώσει και στερεοποιηθεί χαμηλώστε στους 180°C.
Normal
0
MicrosoftInternetExplorer4
Style Definitions */
table.MsoNormalTable
mso-style-name:"Κανονικός πίνακας";
mso-style-parent:"";
line-height:115%;
font-size:11.0pt;"Calibri","sans-serif";
mso-fareast-"Times New Roman";}
Normal
0
MicrosoftInternetExplorer4
Style Definitions */
table.MsoNormalTable
mso-style-name:"Κανονικός πίνακας";
mso-style-parent:"";
line-height:115%;
font-size:11.0pt;"Calibri","sans-serif";
mso-fareast-"Times New Roman";}
Βράστε στο μεταξύ το σιρόπι για 8΄ και όταν βγει το γλυκό από το φούρνο περιχύστε με το χλιαρό σιρόπι
Via
Via
Tags
Slider