Η καλοσύνη θα σώσει τον κόσμο…

Η αγάπη και η καλοσύνη αποδεικνύουν περίτρανα τη δύναμή τους στις ακόλουθες ιστορίες… Η αγάπη βοηθά στην καταπολέμηση των χειρότερων ασθενειών και την καλοσύνη στο να ξεπεράσουμε τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Όταν η καρδιά ενός ατόμου είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία, υπάρχει πάντα ένας επιπλέον λόγος για ζωή. Μικρές ασήμαντες πράξεις που γίνονται τεράστιες για όσους πραγματικά τις έχουν ανάγκη…

1. Η γυναίκα που έσωσε 1.100 αδέσποτες γάτες Η Lynea Lattanzi είναι μια γυναίκα με καλή καρδιά και γενναιόδωρη ψυχή, που ξεκίνησε έναν αγώνα διάσωσης αδέσποτων γατών το 1992. Η ίδια μοιράζεται το σπίτι της με πάνω από 1.100 γάτες, τις οποίες περιθάλπτει μέχρι να τις δώσει για υιοθεσία.

2. Εταιρεία καθαρισμού προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες για τις γυναίκες με καρκίνο Η Debbie Sardone, ιδρύτρια της εταιρείας, είχε αυτή την ιδέα όταν μία από τις πελάτισσές της τής είπε ότι θα ακύρωνε τις υπηρεσίες της για να εξοικονομήσει χρήματα για την θεραπεία του καρκίνου. Τότε ήταν που αποφάσισε να παρέχει σε γυναίκες που μάχονται τον καρκίνο δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού.

3. Ο άνθρωπος που αγόραζε κάθε μέρα ένα φλιτζάνι καφέ σε έναν άστεγο Μετά το πρωινό στο αγαπημένο του καφέ, ο Joe Wilson αγόραζε κάθε μέρα ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ στον Daniel, που ήταν άστεγος. Μια μέρα ωστόσο που τελείωσε το πρωινό του και ήταν έτοιμος να πάρει τον καφέ και να πληρώσει, η σερβιτόρα του ε’ιπε ότι το φαγητό του ήταν πληρωμένο από τον Daniel που είχε κερδίσει 20 λίρες σε ένα λαχείο και ήθελε να τον ευχαριστήσει.

4. Η ζωολόγος που πήρε ένα ορφανό μωρό ελέφαντα στο σπίτι της Αυτό το ελεφαντάκι ήταν σχεδόν μισοπεθαμένο προσπαθώντας να διασχίσει ένα πλημμυρισμένο ποτάμι με κοπάδι του. Οι φύλακεςενός Κέντρου Προστασίας Ζώων που το βρήκαν, το περιέθαλψαν και εκείνο κόλλησε μαζί τους. Μάλιστα με τη μία γυναίκα έγιναν οι καλύτεροι φίλοι… Και εκείνη δεν το εγκατέλειψε ποτέ!

5. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που έδωσε στον Αφγανό θαυμαστή του τη φανέλα του Μια φωτογραφία του 5χρονου Murtaza Ahmad από το Αφγανιστάν έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το αγόρι στη φωτογραφία φορούσε μια μπλούζα από πλαστικό του ποδοσφαιριστή Lionel Messi, που έφτιαξε μόνο του. Κάπως έτσι εκείνος αποφάσισε να δώσει στον μικρό μια αυθεντική μπλούζα με το αυτόγραφό του, που παραδόθηκε από τη UNICEF.

6. Ο πυροσβέστης που έσωσε ένα χάσκι από την παγωμένα νερά Ο πυροσβέστης Sean Coyle ήταν αρκετά θαρραλέος ώστε να προσεγγίσει τη Sylvie, ένα 13χρονο χάσκι, χρησιμοποιώντας ένα έλκηθρο πάνω σε ένα λεπτό στρώμα πάγου, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον σκύλο.

7. Ο φοιτητής που βοήθησε έναν επιβάτη στο λεωφορείο να ξεπεράσει την κρίση πανικού Ο Godfrey Coutto, ένας φοιτητής από το Οντάριο του Καναδά, ήταν σε ένα λεωφορείο, όταν ξαφνικά ένας άνδρας δίπλα του του έπιασε απότομα το χέρι. Ο νεαρός άνδρας φρίκαρε στην αρχή, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο Robert, έτσι τον έλεγαν, απλά χρειαζόταν βοήθεια. Όπως αποδείχθηκε, ο Robert είναι κωφός και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, ενώ το γεμάτο λεωφορείο του δημιούργησε πανικό. Ηρεμία βρήκε στο άγγιγμα του φοιτητή που τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

8. Η γυναίκα που προσφέρει σε εγκαταλειμμένα παιδιά ένα νέο σπίτι Η Cori Salchert εργάστηκε χρόνια ως νοσοκόμα σε παιδικά νοσοκομεία αλλά μια σοβαρή ασθένεια την ανάγκασε να σταματήσει. Παρόλα αυτά ανέλεβε την φροντίδα παιδιών που έχουν ανάγκη και οι γονείς τους τα εγκατέλειψαν. Η ίδια με τον άντρα της μετέτρεψαν το σπίτι τους σε μια… αγκαλιά αγάπης, φροντίζοντας παιδιά με ανίατες ασθένειες.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη