Το Tincan στο Soho του Λονδίνου ξεκίνησε να είναι η χαρά του φοιτητή και του σπουδαστή και πλέον έχει γίνει το στέκι όλου του καλού λονδρέζικου κόσμου. Ο λόγος για ένα από τα πλέον ασυνήθιστα εστιατόρια αγού το μόνο που σερβίρει είναι… κονσέρβες. Μια τεράστια ποικιλία θαλασσινών από διάφορα μέρη του κόσμου μπορεί να βρει εδώ ο επισκέπτης, που θα την απολαύσει στη συνέχεια συνοδεία μιας σαλάτας της επιλογής τους, ψωμιού αλλά και ποτού.
Κι αν νομίζετε πως μιλάμε για οποιεσδήποτε κονσέρβες κάνετε λάθος. Εδώ θα βρείτε γκουρμέ… κονσέρβες σε διάφορες παραλλαγές, από αυγά αχινού από την Ισπανία μέχρι καλμαράκια και συκώτι βακαλάου από την Ισλανδία. Το κατάστημα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα των Λονδρέζων που το τιμούν ιδιαιτέρως και μάλιστα όχι μόνο τρώνε εδώ την κονσέρβα τους αλλά παίρνουν και για το σπίτι, αφού η λίστα δεν έχει τέλος. Μάλιστα μερικές είναι τόσο πρωτότυπες ως προς τη συσκευασία τους που λειτουργούν και ως σουβενίρ, ενώ άλλες είναι απλώς συλλεκτικές! Οι τιμές κυμαίνονται από λίγα ευρώ μέχρι και 30 ανάλογα με το είδος και τη σπανιότητα του περιεχομένου της κονσέρβας.
Via
Via