Νέο βιβλίο χτυπάει τη Χίλαρι Κλίντον στο παρά πέντε του χρίσματος.

Πρώην πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ο Gary Byrne, στο βιβλίο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου

γράφει για το ξέσπασμα της υποψήφιας προέδρου της Αμερική, όταν έμαθε για την απιστία του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Όταν η Χίλαρι έμαθε για την ανάρμοστη σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι , του μαύρισε το μάτι.Στη διάρκεια του τσακωμού τους, ένα σπασμένο βάζο βρέθηκε στο πάτωμα. Το πιθανότερο είναι να το πέταξε η απατημένη Χίλαρι. Τις πιπεράτες αυτές πληροφορίες αφηγείται στο βιβλίο του ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Gary Byrne, υπό τον τίτλο «Crisis of Character: A White House Secret Service Officer Discloses His Firsthand Experience with Hillary, Bill, and How They Operate» . Στις σελίδες του

η Χίλαρι σκιαγραφείται ως μία βίαιη σύζυγος που είχε συχνά ψυχολογικά ξεσπάσματα. » Είναι μία γυναίκα ανεξέλεγκτη, και πολλές φορές βίαιη, πώς λοιπόν αυτή η γυναίκα μπορεί να γίνει ηγέτης του ελεύθερου κόσμου;», αναρωτιέται ο συγγραφέας στη σελίδα έξι του βιβλίου υπό τον τίτλo: «Κρίση χαρακτήρα». Όσα είδα τη δεκαετία του ‘ 90 δίπλα τους (στο ζεύγος Κλίντον ) με αρρώστησαν», υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας αποκαλύπτοντας πως, η Χίλαρι φερόταν με αγένεια στο προσωπικό και κυρίως στους πράκτορες ασφαλείας το διάστημα που βρισκόταν στο Λευκό Οίκο Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, ο Gary Byrne ισχυρίζεται ότι μια «ιδιαίτερα έντονη λογομαχία» μεταξύ του τότε πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, «έληξε με χειροδικία» κι ένα βάζο σπασμένο στο πάτωμα. Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος Κλίντον εμφανίστηκε στο γραφείο με μαυρισμένο μάτι. «Ρώτησα τον γραμματέα του Μπιλ Κλίντον πώς έγινε η μελανιά και το πρήξιμο κι εκείνος απάντησε ότι ήταν μια αλλεργική αντίδραση στον καφέ», αναφέρει το βιβλίο. Ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών υποστηρίζει επίσης πως παρακολουθούσε προσωπικά τα ερωτικά παιχνίδια του Μπιλ Κλίντον όταν ήταν πρόεδρος, ενώ αποκαλύπτει πως ξεφορτώθηκε συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αργότερα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ενοχοποιήσουν τον ερωτικά άτακτο πρόεδρο. Το μπλε φόρεμα με τον λεκέ δεν ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για τα αδικήματα του Μπιλ Κλίντον » δηλώνει ο ίδιος.

Η κυκλοφορία του βιβλίου του αναμένεται στις 28 Ιουνίου, παρουσιάζει την πρώην Πρώτη Κυρία και επικεφαλής της Αμερικάνικης Διπλωματίας με τα μελανότερα χρώματα. Είναι αθυρόστομη και αγενής. Με λίγα λόγια είναι διπρόσωπη. Δείχνει γλυκομίλητη όμως στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που προσβάλλει και μειώνει τους πάντες, αναφέρει ο Gary Byrne στο βιβλίο του.

Χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Post

(6 Ιουνίου 2016 )

Ο συγγραφέας Gary Byrne την εποχή που ήταν δίπλα στους Κλίντον στον Λευκό Οίκο.

Το ζεύγος Κλίντον το 1999 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βιβλίο έρχεται να ρίξει φως στην σκοτεινή πλευρά της Χίλαρι Κλίντον. Η Diana Johnstone που υπήρξε συντάκτης για χρόνια του δημοκρατικού μηνιαίου περιοδικού In These Times θεωρεί πως η Κλίντον είναι μια βασίλισσα του χάους Με σαφέστατες αναφορές στο χάος που προκάλεσε η αδιαφοριά της αμερικάνικης διπλωματικής σκηνής, της οποίας ηγείτο η Χίλαρι Κλίντον κυλάει και η αμερικάνικη ταινία 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi που προβλήθηκε στις αίθουσες στις αρχές του χρόνου.

Ενώ αναπάντητα μένουν και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τα emails.

Το σίγουρο είναι πως η Κλίντον, αν τελικά κερδίσει τον θώκο του Λευκού Οίκου, θα κάνει εκκαθάριση στον χώρο των μυστικών υπηρεσιών.

Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics

geopolitics.com.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη