Απόλαυση!!!
Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά
1/2 κούπας σπορέλαιο ή ΒΙΤΑΜ λιωμένο
300 γρ. κασέρια διάφορα τριμμένα
2 λουκάνικα της επιλογής μας σε φετάκια
2-3 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
σε κομματάκια
1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
6-7 κ.σ. κον κασέ ή 1 μέτρια
ντομάτα τριμμένη
1/2 κούπας νερό
Εκτέλεση
Λαδώνουμε και στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ταψί με διαστάσεις 33x27εκ.
Απλώνουμε επάνω το μισό τυρί,τη ντομάτα,τα λουκάνικα,το ζαμπόν ή το μπέικον και την πιπεριά.Καλύπτουμε με το υπόλοιπο μισό τυρί.
Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας και πάλι ανάμεσα.
Χαράζουμε τη πίτα και την περιχύνουμε με το νερό.
Αφήνουμε να σταθεί λίγο να το απορροφήσει (ένα 10λεπτο περίπου) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C, με αντιστάσεις πάνω κάτω,για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει όμορφα στην επιφάνεια.
magyreuontas
Via
Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά
1/2 κούπας σπορέλαιο ή ΒΙΤΑΜ λιωμένο
300 γρ. κασέρια διάφορα τριμμένα
2 λουκάνικα της επιλογής μας σε φετάκια
2-3 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
σε κομματάκια
1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
6-7 κ.σ. κον κασέ ή 1 μέτρια
ντομάτα τριμμένη
1/2 κούπας νερό
Εκτέλεση
Λαδώνουμε και στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ταψί με διαστάσεις 33x27εκ.
Απλώνουμε επάνω το μισό τυρί,τη ντομάτα,τα λουκάνικα,το ζαμπόν ή το μπέικον και την πιπεριά.Καλύπτουμε με το υπόλοιπο μισό τυρί.
Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας και πάλι ανάμεσα.
Χαράζουμε τη πίτα και την περιχύνουμε με το νερό.
Αφήνουμε να σταθεί λίγο να το απορροφήσει (ένα 10λεπτο περίπου) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C, με αντιστάσεις πάνω κάτω,για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει όμορφα στην επιφάνεια.
magyreuontas
Via