Η σοκολάτα αποτελεί το βασικό υλικό της παρασκευής τους και αυτά λιώνουν στο στόμα προσφέροντας μοναδικές δονήσεις στον ουρανίσκο. Επιδόρπια από σοκολάτα από διάφορα σημεία του κόσμου δεν περνούν απαρατήρητα σε όποιο τραπέζι κι αν σερβιριστούν… Το μόνο που μένει είναι να διαλέξουμε ποιο θα δοκιμάσουμε… Κι αν δυσκολευτούμε, υπάρχει λύση! Μπορούμε να τα φάμε όλα!
1) Ταρτούφο, Ιταλία – Παγωτό σοκολάτα με επικάλυψη σοκολάτας 2) Red Velvet, ΗΠΑ – Κέικ με σοκολάτα 3) Black Forest, Γερμανία – Τούρτα σοκολάτα με βύσσινα και σαντιγί 4) Dacquoise , Γαλλία – Κρέμα σοκολάτας με φουντούκια 5) Brigadeiro, Βραζιλία – Σοκολατάκι μους 6) Dobos, Ουγγαρία – Κέικ με επικάλυψη σοκολάτας 7) Φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα, Βέλγιο 8) Churros με σοκολάτα, Μεξικό – Τηγανητή ζύμη με γέμιση σοκολάτας 9) Φοντί σοκολάτας, Ελβετία 10) Τιραμισού, Ιταλία
Via
1) Ταρτούφο, Ιταλία – Παγωτό σοκολάτα με επικάλυψη σοκολάτας 2) Red Velvet, ΗΠΑ – Κέικ με σοκολάτα 3) Black Forest, Γερμανία – Τούρτα σοκολάτα με βύσσινα και σαντιγί 4) Dacquoise , Γαλλία – Κρέμα σοκολάτας με φουντούκια 5) Brigadeiro, Βραζιλία – Σοκολατάκι μους 6) Dobos, Ουγγαρία – Κέικ με επικάλυψη σοκολάτας 7) Φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα, Βέλγιο 8) Churros με σοκολάτα, Μεξικό – Τηγανητή ζύμη με γέμιση σοκολάτας 9) Φοντί σοκολάτας, Ελβετία 10) Τιραμισού, Ιταλία
Via
Tags
Slider