Μια αμαρτωλά νόστιμη παραλλαγή του κλασικού «μαμαδίστικου» κοτόπουλου στο φούρνο, που ταιριάζει τόσο σε οικογενειακά όσο και σε πιο επίσημα τραπέζια και θα λατρέψουν όλοι.
Υλικά
125γρ. μοτσαρέλα, κομμένη με το χέρι σε μικρά κομμάτια
50γρ. τσένταρ, τριμμένο
1κ.σ. μουστάρδας σε κόκκους
4 φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς την πέτσα
8 φέτες καπνιστό μπέικον
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
2. Ανακατεύετε σε ενα μπωλ τα τυριά με τη μουστάρδα. Χαράζετε μια μακρόστενη τρύπα στο πλάι του κάθε στήθους και γεμίζετε με το μείγμα μουστάρδας/τυριών.
3. Τυλίγετε το κάθε φιλέτο με 2 φέτες μπέικον – όχι πολύ σφιχτά. Τα βάζετε σε ένα ταψί και ψήνετε για 20 – 25 λεπτά.
Πηγή
Via
Υλικά
125γρ. μοτσαρέλα, κομμένη με το χέρι σε μικρά κομμάτια
50γρ. τσένταρ, τριμμένο
1κ.σ. μουστάρδας σε κόκκους
4 φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς την πέτσα
8 φέτες καπνιστό μπέικον
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C.
2. Ανακατεύετε σε ενα μπωλ τα τυριά με τη μουστάρδα. Χαράζετε μια μακρόστενη τρύπα στο πλάι του κάθε στήθους και γεμίζετε με το μείγμα μουστάρδας/τυριών.
3. Τυλίγετε το κάθε φιλέτο με 2 φέτες μπέικον – όχι πολύ σφιχτά. Τα βάζετε σε ένα ταψί και ψήνετε για 20 – 25 λεπτά.
Πηγή
Via