Ο περισσότερος κόσμος όταν μαγειρεύει μανιτάρια, χρησιμοποιεί τον κλασικό τρόπο για το πλύσιμό τους: δηλαδή τα βάζει κάτω από τη...
βρύση και αφήνει το νερό να κάνει τη δουλειά του. Παρότι όμως αυτός ο τρόπος εξυπηρετεί για όλα τα άλλα λαχανικά, στην περίπτωση των μανιταριών θα πρέπει να αποφεύγετε. Βλέπετε, τα μανιτάρια λειτουργούν σαν σφουγγάρια και απορροφούν το νερό, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε μιας και θα αλλοιώσει τη γεύση τους. Γι? αυτό καλύτερα να τα καθαρίζετε με ένα βρεγμένο πανί.
Via
Via
Tags
Slider