Γάλα αμυγδάλου: Υγιεινό αλλά δύσκολο να το φτιάξεις; Κι όμως γίνεται σε 2!

google_ad_client = "ca-pub-9970413607138988"; 728x90 */

google_ad_slot = "3499442465";

google_ad_width = 728;

google_ad_height = 90; Το διαβάζεις στα περισσότερα διατροφολόγια και ξέρεις πόσο υγιεινό είναι τα γάλα αμυγδάλου και γενικά το γάλα από ξηρούς καρπούς. Είναι όμως τόσο μπελαλίδικο να το φτιάξεις...

Έτσι νομίζεις; Διάβασε παρακάτω πώς θα το φτιάξεις σε 2 λεπτά! Θα χρειαστείς: Κάποιο είδος ξηρού καρπού (κάσιους, αμύγδαλα, καρύδια), σπόρους κολοκύθας, σπόρους σουσαμιού, κανναβούρι ή ηλιόσπορο και νερό. Πώς να το κάνεις: 1. Βάλε σε ένα μπολ ένα φλιτζάνι ξηρούς καρπούς και συμπλήρωσε με νερό. Άφησέ τους να μουλιάσουν στο νερό για 8 ώρες. Ξέπλυνέ τους. 2. Βάλ'τους στο μπλέντερ και συμπλήρωσε με τέσσερα φλιτζάνια νερό. Χτύπα το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. 3. Βάλε σε μία κανάτα ένα καλσόν που δε χρησιμοποιείς (καλό είναι να είναι καινούργιο και να το χρησιμοποιείς μόνο γι'αυτή τη δουλειά) και ρίξε μέσα το μείγμα σου για να στραγγιστεί. Στο τέλος πίεσε και το καλσόν για να φύγει όλο το υγρό και να μείνουν μέσα σε αυτό τα κομματάκια. 4. Χύσε το γάλα σου σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλ'το στο ψυγείο. Να ξέρεις ότι διαρκεί για 3-4 μέρες. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη