Οι New York Times εξυμνούν το παραδοσιακό ελληνικό τυρί: «Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».
H γνωστή αμερικανική εφημερίδα «The New York Times» και ο δημοσιογράφος με
ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle, παρουσίασε μια συνταγή με φέτα.Η εφημερίδα στον τίτλο γράφει: «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».
Η συνταγή έχει ως εξής: Σε ένα τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστική.