Στην φετινή εκδήλωση τα βραβεία στους μεγάλους νικητές απένειμαν οι:
1. Κωστής Μοσχονάς CEO της RM International (Platinum)
2. Iωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Dry Food)
3. Νικόλας Χάρης, F&B Manager, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των AFFA (Frozen Food)
4. Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive oil Expert, μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των AFFA (Olive oil)
5. Δημήτρης Φραγκοστεφανάκης, Διευθυντής της HotelBrain Group (Spirits & Beverages)
6. Χρήστος Ρίζος, Διευθυντής HotelBrain Academy (Innovation)
7. Σταυριανη Ζερβακάκου, chef (Newcomer)
8. Μάγδα Πειστικού, Αρχισυντάκτρια περιοδικού Food Services (Organic & Fuctional)
9. Δώρα Μιχαήλ, Δημοσιογράφος γαστρονομίας, συντάκτρια του οδηγού FNL και σύμβουλος γαστρονομικού marketing (Packaging)
Μετά την τελετή ακολούθησε εκδήλωση στην οποία προσφέρθηκαν γεύσεις που επιμελήθηκε ο γευσιγνώστης κος Χάρης Τζαννής, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των AFFA, αποτελούμενες από τα προϊόντα που βραβεύθηκαν στην τελετή. Την προετοιμασία των γεύσεων, των ποτών και της φιλοξενίας των καλεσμένων έφεραν εις πέρας με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό οι σπουδαστές του πρώτου τμήματος κωφών της HotelBrain Academy που προετοιμάζονται για να επανδρώσουν σε λίγες εβδομάδες τα ξενοδοχεία του Ομίλου Hotelbrain Group.